Tervislik kanapada! :o)
Kana on üks ääretult vahva linnuke, sest temast saab ülimalt maitsvaid roogasid valmistada!
Seega seekord sai jälle seda juba varem järele proovitud kanapada hautada. Asun siis kohe asja kallale, vaja läheb selleks:
- 450 g kana kintsuliha ( sobib ka filee, kuid see pole nii mahlane)
- 2 küüslauguküünt
- väiksem brokkoli
- kollast paprikat
- punast paprikat
- 200 g baklažaani ( või suvikõrvitsat)
- 2 kanapuljongi kuubikut
- vett
- tilli
- broilerimaitseainet
- õli praadimiseks
Kanaliha hakkida kuubikuteks ning potipõhjas kuumutatud õli sisse pruunistuma panna. Maitsesta. Puhastada ja hakkida kõik juurviljad ning lisada potti, segada korralikult läbi. Lisada ka puljongikuubikud ja vesi. Hautada ca 10 minutit, et juurviljad oleksid pehmed, kuid mitte liiga pudedad. Serveerimisel puistada peale tilli.
Selle hõrgu roa kõrvale sobib väga hästi riisi pakkuda. Seega võtke kätte nuga, põll ette ja marss pliidi ette podisema! :o)
Comments
Post a Comment