Sinepimaitseline ja -hõnguline hautatud liha gluteenivaba pastaga :)
Täna oli päris raske midagi ülihead välja mõelda. Uurisin, mis ma uurisin internetis ringi, midagi konkreetset ei jäänudki silma. Seega otsustasin siis proovida sinepiga hautatud liha.
Ega sinna midagi väga erilist sisse ei läinudki (kõik kogused on umbmäärased ehk siis süüa tehakse ikka tunde järgi! :)):
Ega sinna midagi väga erilist sisse ei läinudki (kõik kogused on umbmäärased ehk siis süüa tehakse ikka tunde järgi! :)):
1) Sealiha, mille lõikasin parajateks kuubikuteks; 2) 100 g parajalt kanget sinepit 3) paar-kolm supilusikatäit hapukoort. Kõik komponendid ühte kaussi, läbi segada ja maitsestuma jätta.
4) hakkida üks oranž ja roheline paprika ning üks suur tomat. 5) Kui liha on veidi maitsestuda saanud, panna kõik komponendid (liha ja paprikad, tomat) potti ja hautada tasasel tulel. Lisada ka üks puljongikuubik. Hauta (aeg-ajalt segades), kuni liha on pehme!
6) Pastat oskab igaüks keeta, seega seda kirja ei pane! ;)
Head proovimist ja head isu! :)
4) hakkida üks oranž ja roheline paprika ning üks suur tomat. 5) Kui liha on veidi maitsestuda saanud, panna kõik komponendid (liha ja paprikad, tomat) potti ja hautada tasasel tulel. Lisada ka üks puljongikuubik. Hauta (aeg-ajalt segades), kuni liha on pehme!
6) Pastat oskab igaüks keeta, seega seda kirja ei pane! ;)
Head proovimist ja head isu! :)
Comments
Post a Comment