Virsiku-punasesõstrakook :)

Üks mõnus avastus oli sel reedel virsiku-punasesõstrakook. Tegin lausa kaks plaaditäit ning olgem ausad, õigesti tegin! :)) Sest see on nii mõnus: magus põhi ja virsikud maheda hapukoorekreemiga vastukaaluks hapudele sõstardele! Proovige kindlasti! :)

Retsepti sain toidutare.ee'st:
200 gvõi
1.5 dlsuhkur
2 tkmuna
4 dljahu
2 tlKüpsetuspulber
2 dl*hapukoor
2 tkmuna
4 slsuhkur
2 tlVanill- või vanilliinsuhkur
1 suur purk*virsikukompott
2 dlkülmutatud punased sõstrad


Valmistamine:
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa ükshaaval ja pidevalt segades munad. Sega omavahel kuivained ning lisa võivahule. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 10 minutit. Sega hapukoor, munad, suhkur ja vanillsuhkur ühtlaseks massiks. Vala segu tainale. Lao peale viilutatud virsikud ja külmutatud punased sõstrad. Küpseta kooki veel 20 minutit. Lõika jahtunult ruutudeks.



Comments

Popular Posts