Üks imemaitsev kodune pizza! :)

Suure tordikoguse vahele sobib natuke midagi kodust ja soolast ning kindlasti maitsvat! Seekord siis pizza, mis sisaldab keedukartuleid, porgandeid, tomateid, porrut, sinki, šampinjone ning ohtralt pipart ja pizza maitseainet! :)




Selle valmistamiseks on vaja:


PÕHI:
1 suur keedetud kartul
1 suurem keedetud porgand
2,5 dl jahu
125 g võid

LISAND:
200 g šampinjone
2 keedetud porgandit
väiksem porrulauk
200-300 g pizzakatet
3 tavasuurust keedetud kartult
3 keskmist tomatit
2 muna
2 dl rõõska koort
100 g riivitud juustu
soola
pipart
pizza maitseainet


Koori ja riivi keedetud kartul ja porgand. Sega jahud küpsetuspulbriga ning haki või ja jahusegu noaga läbi. Sega juurde riivitud porgand ja kartul. Suru tainas 28 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja külgedele. 
Katteks viiluta seened, haki sibul ja riivi jämedalt porgandid. 
 Kuumuta pannil seeni , kuni need on saanud kauni värvi ning vesi aurustunud. Maitsesta pannitäis soola ja pipraga. Haki tomatid ning sega need keedetud riivitud kartulite ja porganditega läbi - maitsesta. Lisa ka hakitud porru. Laota segu põhjale, seejärel lisa ühtlaselt  pizzakate  ning eelnevalt kuumutatud šampinjonid. Raputa üle pitsamaitseainega. Klopi lahti munad, sega koore ja riivitud juustuga. Vala segu pizzale ning küpseta ahjus 200° juures 35 minutit. Kaunista basiilikulehtedega või muu rohelisega, mis maitseb! :)

Head isu! :)

Comments

Popular Posts