Kõrvitsa-riisivorm (ehk risotto kõrvitsaga) ja kanatiivad Pisikoka moodi :)
Kõrvitsa-riisivorm:
500 g kõrvitsat
1 l puljongit
1 kl riisi
1 sibul
50 g riivitud juustu
Pestud riisi keeta puljongis tasasel tulel ~20 minutit, lisada võiga praetud hakitud sibul, jämedalt riivitud või kuubikuteks lõigatud kõrvits. Tõsta võiga määritud pannile, puistata üle riivjuustuga ja küpsetada ahjus 15-20 minutit.
Kanatiivad Pisikoka moodi:
400g kanatiibu
üks terve porgand sektoriteks lõigata
törts ketšupit
veidi pipart
Kanatiivad ja porgandisektoreid puljongivees üks 10 minutit keeta. Seejärel segada kausis kõik komponendid kokku ning küpsetuspaberiga ahjuplaadile valada. Lasta küpseda ca 20-30 min. :)
Comments
Post a Comment