Kõrvitsa-riisivorm (ehk risotto kõrvitsaga) ja kanatiivad Pisikoka moodi :)



Kõrvitsa-riisivorm:

500 g kõrvitsat

1 l puljongit

1 kl riisi

1 sibul

50 g riivitud juustu

Pestud riisi keeta puljongis tasasel tulel ~20 minutit, lisada võiga praetud hakitud sibul, jämedalt riivitud või kuubikuteks lõigatud kõrvits. Tõsta võiga määritud pannile, puistata üle riivjuustuga ja küpsetada ahjus 15-20 minutit.

Kanatiivad Pisikoka moodi:

400g kanatiibu

üks terve porgand sektoriteks lõigata

törts ketšupit

veidi pipart

Kanatiivad ja porgandisektoreid puljongivees üks 10 minutit keeta. Seejärel segada kausis kõik komponendid kokku ning küpsetuspaberiga ahjuplaadile valada. Lasta küpseda ca 20-30 min. :)

Comments

Popular Posts